Elena Udrea a demisionat din PDL şi merge la Mişcarea Populară

elena udreaElena Udrea, care a înştiinţat joi conducerea PDL că demisionează din partid, va merge la Partidul Mişcarea Populară, au declarat pentru Mediafax surse politice. 

PDL convocase pentru 1 februarie, la Braşov, Colegiul Director lărgit şi Biroul Permanent Naţional al partidului, la care fusese invitată şi Elena Udrea, pentru “a explica declaraţiile sale publice critice faţă de deciziile partidului”.

Surse din PDL au arătat că astfel de convocări preced de obicei deciziile de excludere din partid.

Conform surselor citate, joi însă Elena Udrea l-a sunat pe Gheorghe Flutur, căruia i-a spus că nu vine la Braşov şi că a demisionat din partid.

One Response to Elena Udrea a demisionat din PDL şi merge la Mişcarea Populară

  1. Camelian Propinatiu 30/01/2014 at 20:31

    Nici macar Nicusor Dan nu mai are timp. USL ar putea pierde insa Cotrocenii dac-ar candida la presedintie un megaintelectual, desigur ca independent patriot care s-a delimitat de postromânism si e sprijinit de un fel de CDR, cele mai mari sanse avându-le, daca s-ar incumeta, dnii Plesu, Liiceanu si Manolescu. Si, evident, mai tânarul Mircea Cartarescu, recunoscut pe toate meridianele cât Nobelul Llosa, care însa a ratat presedintia Peru in 1990 contra inginerului Fujimori, ceea ce e improbabil sa se repete si la noi intr-un moment in care clasa politica are popularitate nula!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.