Elena Udrea, despre prezidențiale: Isărescu nu e potrivit, categoric da pentru George Maior

elena udreaDeputatul PDL Elena Udrea a criticat intenția formațiunilor de dreapta de a avea fiecare cât un candidat propriu şi a afirmat că, dacă se ajunge la acest lucru, va vota cu Antonescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

”Nu știu ce crede PDL să aibă candidat propriu și să mai fie alți doi-trei candidați de pe dreapta”, a afirmat Elena Udrea.

În cazul în care în turul doi al alegerilor prezidenţiale se vor înfrunta Victor Ponta şi Crin Antonescu, aceasta a declarat că l-ar alege pe cel de-al doilea. “O să votez cu candidatul dreptei, chiar dacă azi nu putem spune că PNL se comportă ca un partid de dreapta (…)”

Totodată, vorbind despre candidații posibili la prezidențiale, Elena Udrea a declarat miercuri seară că l-ar vota pe directorul SRI, George Maior. Elena Udrea consideră că Maior este “o persoană discretă”, “un om extrem de serios, o persoană de încredere care a reuşit să fie echilibrat” şi este un om pentru care ea are “toată aprecierea”. “Categoric, da, l-aş vota pentru preşedinţie!”, a concluzionat deputatul PDL.

În ceea ce-l priveşte pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, Udrea este rezervată cu privire la șansele acestuia de a fi un candidat viabil. “Nu cred că e genul de preşedinte de care are nevoie România azi, după Traian Băsescu, are nevoie de un preşedinte implicat, care să ţină un echilibru cu scenă politică, va trebui un preşedinte extrem de puternic, de implicat, cu capacitatea de a se impune pe scenă politică”, a explicat Elena Udrea.

Sursa: RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.