Elena Udrea: Nu mă pricep la poker, dar Tăriceanu are cărți proaste

elena udrea facebookDeputatul Elena Udrea (PMP), a spus despre Călin Popescu Tăriceanu că a luat o decizie greșită atunci când a părăsit PNL și s-a gândit să-și construiască o altă formațiune politică, relatează YahooNews.

Nu mă pricep la poker, dar e clar că domnul Tăriceanu are cărți proaste. Un anunț care nu a avut o strategie, nu știu ce l-a îndemnat pe Tăriceanu să facă acest lucru. Înființarea acestui partid este condiționată de numărul celor care îl vor însoți. Demersul său nu a fost susținut de nimeni din PNL.

Doi premieri au creat o situație de jenă națională: Năstase, cu episodul împușcăturii și Tăriceanu, cu mersul pe scări spre Victor Ponta. Guvernul lui Ponta nu se bazează pe acest proiect eșuat al lui Tăriceanu”, a declarat Elena Udrea, la emisiunea „Evenimentul zilei”, de la B1 TV.

De asemenea, deputatul Udrea e de părere și că USD-ul nu îl va susține pe Tăriceanu în eventualitatea unei candidaturi la prezindețialele din toamna acestui an.

„Ar fi o naivitate uriaşă din partea lui Tăriceanu să creadă că USD-ul îl va susţine la preşedinţie. Când va susţine PSD-ul un candidat din alt partid?!”, a mai spus Elena Udrea.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.