Elena Udrea: PMP este partidul în blugi

PMP este “partidul în blugi”, cu “oameni care se îmbracă lejer, care sunt relaxaţi, pentru că ştiu ce au de făcut şi de oferit”, a susţinut deputatul Elena Udrea, la o manifestare de la Tulcea, conform unui comunicat al PMP, remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.elena udrea

“Când am spus că vrem să facem politică altfel, ne-am gândit întâi la politica oamenilor care vor şi pot să lase ceva în urma lor, dar şi la politica oamenilor relaxaţi în dialogul lor cu alţi politicieni şi cu cetăţenii (…) Suntem, dacă vreţi, partidul în blugi. Cu oameni care se îmbracă lejer, care sunt relaxaţi, pentru că ştiu ce au de făcut şi de oferit. Pentru că ştiu să meargă printre oameni şi pentru că ştiu să le apere interesele”, a spus Udrea, citată în comunicatul PMP.

Ideea a fost susţinută şi de fostul preşedinte al CJ Tulcea, Victor Tarhon: “Este vremea ca politicienii să dea cravatele jos şi să coboare în stradă printre oameni”.

PMP şi-a inaugurat sâmbătă sediul din Tulcea, anunţând cu această ocazie că patru primari – Măcin, Grindu, Nalban şi Ostrov – s-au înscris în partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.