Elena Udrea: USL se va rupe până luni; scandalul este între Ponta și Antonescu de a câștiga prezidențialele

USL se va rupe până luni, este un scandal între Victor Ponta și Crin Antonescu generat doar din dorința de a câștiga alegerile prezidențiale, a declarat vineri la Târgoviște deputatul Elena Udrea.udrea

“Este finalul unei guvernări care nu a adus nimic bun României. Se termină cu un mare scandal. Evident există luptă acum între PSD și PNL, fiecare să îl facă pe celălalt vinovat în fața propriului electorat. Pierde, din păcate, România, pierd cetățenii, care asistă neputincioși la un scandal între Ponta și Antonescu generat doar din dorința de a câștiga prezidențialele. Se vor rupe până luni, dar asta pe noi ne lasă indiferenți pentru că Antonescu acum degeaba joacă cartea liderului de dreapta, l-a girat pe Victor Ponta timp de aproape trei ani, a girat o guvernare care a ignorat electoratul de centru dreapta”, a afirmat Elena Udrea.

Despre USD, ea a spus că ”a fost gândită ca o majoritate care să asigure guvernarea PSD, guvernarea Ponta mai departe, după ce PNL va fi dat afară de la guvernare”.

Întrebată de jurnaliști de o eventuală apropiere între Crin Antonescu și Traian Băsescu, Udrea a răspuns: ”O fi trecut (Crin Antonescu — n.r.) pe lângă poarta palatului, cine știe?”

Elena Udrea a participat vineri, la Târgoviște, la inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița, apoi s-a întâlnit, la sediul Teatrului Municipal, cu membri și simpatizanți ai PMP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.