Cine plateste factura crizei in UE? Luni, B1 TV, ora 13

adrian-vasilescuAdrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, este invitatul emisiunii Calea Europeana din data de 16 martie. Între orele 13 si 14, pe B1 TV, vom discuta despre cauzele si efectele crizei economico-financiare in statele UE, despre imprumutul pe care Romania il va contracta pentru a-si plati datoriile, cum si cine va gestiona fondurile de miliarde de euro care vor intra in conturile BNR. Cine gestioneaza criza la nivelul UE? Ideile, opiniile si intrebarile voastre pot fi si vor fi folosite in emisiune. Putem face impreuna lista subiectelor interesante pe care le putem discuta cu domnul Adrian Vasilescu.

3 Responses to Cine plateste factura crizei in UE? Luni, B1 TV, ora 13

 1. blackberryrulez 13/03/2009 at 12:35

  🙂

  Reply
 2. LaBursa.ro 16/03/2009 at 13:55

  Avand in vedere ca sunt sume foarte mari aruncate pe piata pentru salvarea economiei in SUA, nimeni nemaitinand cont de inflatia care va urma. Ce abordare si ce viziune are BNR relativ la o ajutorare de acest tip? Si cum credeti ca va influenta posibila inflatie cu 2 cifre la nivelul dolarului american pentru Romania? Mai ales ca noi avem experienta unui trai cu o inflatie mare.

  Urmaresc emisiunea pentru raspuns.
  Multumesc.

  Reply
 3. admin 16/03/2009 at 14:06

  Multumesc pentru intrebari si comentarii. din pacate, timpul acordat acestei editii s-a epuizat. vom folosi aceste idei la una dintre urmatoarele noastre emisiuni. Dan Carbunaru

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.