Eurodeputatul Răzvan Popa (PSD, S&D): România are șansa să aibă prima femeie premier din istorie, ceea ce poate aduce echilibru în actul de guvernare

România are șansa să aibă prima femeie premier din istorie, ceea ce poate aduce necesarul de echilibru în actul de guvernare și mai multă solidaritate și unitate în a lua deciziile corecte pentru bunul mers al țării, consideră eurodeputatul Răzvan Popa (PSD, S&D), într-o reacție la decizia Comitetului Executiv al Partidului Social-Democrat a decis să o propună pe șefa delegației PSD din Parlamentul European, Viorica Dăncilă, pentru funcția de premier.

”Odată cu numirea doamnei Viorica Dăncilă în fruntea Guvernului, cred că România poate face o imagine frumoasă în anul celebrării Centenarului Marii Uniri. România are șansa să aibă prima femeie premier din istorie, ceea ce poate aduce necesarul de echilibru în actul de guvernare și, de asemenea, mai multă solidaritate și unitate în a lua deciziile corecte pentru bunul mers al țării”, a scris eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

”O felicit pe doamna Viorica Dăncilă pentru nominalizare și cred ca este omul potrivit, cu experiență externă dobândită din 2009 până azi în instituțiile europene, dar și cu experiența managerială și cea de dascăl. În fruntea delegației române de eurodeputați PSD, ca lider de grup în Parlamentul European, doamna Dăncilă a dovedit că are calitățile unui lider european”, a continuat Răzvan Popa.

Citiți și Eurodeputatul Viorica Dăncilă, nominalizată de CEx al PSD pentru funcţia de premier

Eurodeputatul Viorica Dăncilă, liderul delegației PSD în Parlamentul European, a fost nominalizată de Comitetul Executiv al PSD pentru funcţia de premier.

Începând din 2009, Viorica Dăncilă este europarlamentar PSD, fiind la al doilea său mandat și este vicepreședintele Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală din PE și membru al Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.