EUROPARLAMENTARE 2014. Elena Băsescu: USL nu respectă Uniunea Europeană

Europarlamentarul Elena Băsescu a afirmat că organizarea alegerilor europarlamentare odată cu referendumul de modificare a Constituției reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care USL o are față de instituțiile UE și drumul european al României, scrie evz.ro.

elena basescu

“Intenţia comasării referendumului de modificare a Constituţiei cu alegerile europarlamentare reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care o are USL faţă de instituţiile UE şi drumul european al României. Sunt convinsă că această idee va fi primită extrem de negativ la Bruxelles şi Strasbourg, fiind o încercare de subminare a legitimităţii Parlamentului European”, a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook. Europarlamentarul a adăugat că, în acest fel, vom sfârși în scandalul specific politicii dâmbovițene promovate de Victor Ponta și Crin Antonescu. “Dacă această propunere s-ar materializa, întreaga logică a campaniei pentru PE ar fi dată peste cap. În loc să discutăm despre locul României în Europa şi ce putem face ca ţara noastră să recupereze decalajele faţă de media UE, vom sfârşi în acelaşi scandal specific politicii dâmboviţene promovate de Ponta şi Antonescu”, a mai spus europarlamentarul.

One Response to EUROPARLAMENTARE 2014. Elena Băsescu: USL nu respectă Uniunea Europeană

  1. Pingback: EXCLUSIV. UE, reactie la scandalul declansat de Elena Basescu: comasarea alegerilor europarlamentare cu referendumul este o chestiune interna si nu o comentam | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.