Europarlamentarul Petru Luhan trimite o scrisoare de dragoste pentru Marea Britanie

luhanEuroparlamentarul roman Petru Luhan (PDL) a scris o scrisoare de dragoste adresata Marii Britanii, cu ocazia Valentine’s Day.

Luhan a trimis scrisoarea tuturor liderilor politici din Marea Britanie, presei britanice si celei din Romania, specificand, intr-un comunicat, potrivit Ziare.com, ca este prima scrisoare de dragoste a unei tari catre alta tara.

Autosemnatul “Cupidon in devenire” incepe adresandu-se direct Marii Britanii, intr-o scrisoare rosie. “Draga Marea Britanie (…) Am un mesaj important pentru tine”.

“Stiu ca in trecut ai cautat pe cineva sincer si care sa te iubeasca neconditionat, insa ti-ai pierdut speranta in puterea dragostei si ai devenit morocanoasa si neprietenoasa cu toata lumea care incearca sa-ti castige afectiune”, ii spune acesta tarii.

Luhan incheie sperand ca spera ca aceasta scrisoare va deschide inima Marii Britanii catre Romania. “Chiar daca aceste bariere au fost ridicate de tine, Romania tot te iubeste din toata inima. Am incredere ca voi doua va potriviti perfect si iti vei gasi in Romania SUFLETUL PERECHE”.

securedownload

Varianta in limba engleza:

un-europarlamentar-roman-trimite-o-scrisoare-de-dragoste-marii-britanii-de-sf-valentin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.