Forum de Afaceri România-Serbia, 6 martie

CCIRÎn data de 6 martie 2014, va avea loc vizita oficială în România a Vicepreşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a Serbiei, Domnul Mihailo Vesović, ce va fi însoţit de o delegaţie de oameni de afaceri sârbi.

Cu acest prilej, la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale – Amfiteatrul A.I. Cuza, Amfiteatrul Albastru şi Aula Candelabrelor, între orele 09.15 -15.30, Camera Naţională în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Serbiei, sub Înaltul patronaj al Ambasadei Serbiei la Bucureşti, va organiza Forumul de Afaceri România – Serbia.

Forumul de Afaceri cuprinde în prima sa parte o sesiune plenară, în prezenţa înalţilor oficiali români şi sârbi, ce îşi propune să ofere oamenilor de afaceri perspective de dezvoltare a parteneriatelor bilaterale în 2014, urmată de sesiuni sectoriale pe teme de energie, IT&C, agricultură şi turism, iar apoi de un prânz de lucru, oportunitate de networking pentru firmele participante româneşti şi sârbe, pe sectoare de interes comun.

Vă invităm să luaţi parte la acest eveniment cu rugămintea de a completa formularul de înregistrare (în limba engleză) şi de a-l returna la CCIR, prin e-mail sau prin fax.

Detalii aici.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.