Forum de Afaceri România – Turcia, 10 ianuarie

CCIRCamera de Comerţ şi Industrie a României vă invită să participaţi la Forumul de Afaceri România – Turciacare se va desfăşura în data de 10 ianuarie 2014 între orele 9.30 (înregistrare) – 12.30, la Palatul Camerei de Comerț si Industrie a României, str. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Amfiteatrul Al. I Cuza, etaj 4, Tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a delegației de oameni de afaceri turci, membri ai Asociației Balcanice a Industriașilor și Oamenilor de Afaceri Rumelia – BALKANSIAD.

Delegația este condusă de Președintele Balkansiad, Domnul  Naci Șahin și este compusă din 22 de reprezentanți ai sectorului privat cu activități în următoarele domenii: construcții, proiecte în construcții, finisaje, vopsitorii, curățătorii chimice, filaturi, textile, țesături, mașini textile și piese, decorațiuni interioare, mobilier de birou, turism, hoteluri și restaurante, organizări evenimente și consultanță în afaceri în Turcia.

Lista delegaţiei si domeniile de interes (import, export, cooperare) ale firmelor turce participante.

Programul forumului cuprinde o scurtă sesiune  plenara de deschidere a evenimentului, urmată de discuţii bilaterale la mese de lucru separate.

În măsura în care sunteţi interesaţi să participaţi, puteți confirma participarea în scris, prin completarea şi returnarea formularului de participare prin e-mail sau prin fax până la data de joi, 9 ianuarie 2014.

Contact:
Doamna Daniela Paul, Consilier de zonă, Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul Relaţii Externe
tel.: 021 319 00 88
fax: 021 311 75 12
drc@ccir.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.