Forumul Economic de la Astana va găzdui primul Summit Internaţional de Jurnalism

In perioada 20-23 mai va avea loc, in cadrul Forumului Economic de la Astana, Summitul International de Jurnalism G-Global.

astana economic forumSummitul International de Jurnalism va avea drept scop ridicarea de intrebari cu privire la rolul jurnalismului in conditiile actualei crizei mondiale, precum si inovatiile in mass-media, dezvoltarea instrumentelor pentru activitatea jurnalistica.

Platforma dedicata dialogului deschis va deveni o baza de discutie pentru problemele reale cu care se confrunta jurnalismul, in special cel dedicat problemelor economice si financiare. In plus, tendintele actuale si evolutiile in mass media, inclusv inovatiile tehnologice, vor fi subiecte de discutie.

Unul din evenimentele asteptate in cadrul summitului este ceremonia de premiere G-GLOBAL, concursul cu tema “Noile tehnologii media si instrumente inovatoare in prezentarea materialelor pe probleme economice” avand drept premiu suma de 15.000 dolari.

Organizatii mass-media, reviste, jurnalisti sunt asteptati sa aplice. Proiectul, care trebuie sa prezinte informatii economice complexe prin utilizarea de noi tehnologii si instrumente, astfel incat sa fie cat mai usor de inteles si sa atraga implicarea publicului larg in problemele economice globale, va castiga. Competitia si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrului celei de-a 7-a editia a Forumului Economic de la Astana.

Pentru mai multe informatii si/sau inscrieri consultati site-ul www.g-globalmediasummit.org.

 

Mai multe informatii despre Forumul Economic de la Astana, editia a VII-a, disponibile aici.

Jurnaliştii interesaţi de evenimentele organizate în cadrul Forumului se pot înscrie aici.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.