Romania 2030-un proiect national. Luni, 13 iulie, de la ora 13, emisiunea Calea Europeana, pe B1 TV, cu Iulian Fota si Alexandru Cumapansu

Pentru cei intersesati de mai mult decat ziua de azi, incercam sa dezbatem, pe Calea Europeana, doua initiative cu valoare strategica. Una a fost asumata prin HG, la sfarsitul anului trecut, si vizeaza abordarea strategica a dezvoltarii durabile a Romaniei. Cea de-a doua este o initiativa a Fundatiei Colegiului National de Aparare. Invitatii mei vor fi domnul Iulia Fota, consilier prezidential pe probleme de securitate si presedinte al Fundatiei CNAP si Alexandu Cumpanasu (foto stanga, sursa Impactingorj.com), reprezentant al societatii civile, director al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei.

Mai multe detalii despre dezbaterea lansata de Fundatia Colegiului National de Aparare gasiti aici. Aflati cum arata Strategia Nationala de Dezvoltare Durabila asumata prin Hotarare de Guvern, pentru perioada 2013-2030, accesand acest link.

Puteti posta comentariile, intrebarile si sugestiile voastre legate de tema emisiunii. Va promit ca le vom discuta, impreuna cu invitatii mei.

Dan Carbunaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.