GALERIE FOTO. Peste 1300 de militari din Canada, Germania, R. Moldova și România au participat la exercițiul SCORPIONS FURY-16

Aproximativ 1300 de militari din Canada, Germania, Republica Moldova și România au participat, în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie a.c., la exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY-16, ce s-a desfăşurat la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu.

La exercițiul planificat de comandamentul Diviziei Multinațional de Sud-Est, Forțele Terestre Române au participat cu aproximativ 1000 de militari din Brigada 2 Infanterie ”Rovine”.  Avioanele F-16 achiziționate de Armata Română au participat în premieră la exercițiul  de la Cincu.

SCORPIONS FURY – 16 s-a desfășurat în trei etape constând în exerciţii de comandament, de simulare reală în teren şi cu trageri de luptă cu toate categoriile de armament, având ca scop antrenarea comandamentului și subunităților de brigadă în planificarea și executarea unor operații tactice complexe, folosind procedurile standard de operare NATO, în cooperare cu parteneri din Alianța Nord-Atlantică și PfP.

Galerie FOTO:

Foto: MApN

Foto: MApN

scorpions-fury-16-1

Foto: MApN

scorpions-fury-16-2

Foto: MApN

scorpions-fury-16-3

Foto: MApN

scorpions-fury-16-4

Foto: MApN

scorpions-fury-16-5

Foto: MApN

scorpions-fury-16-6

Foto: MApN

scorpions-fury-16-7

Foto: MApN

scorpions-fury-16-8

Foto: MApN

scorpions-fury-16-9

Foto: MApN

scorpions-fury-16-10

Foto: MApN

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.