Iniţiativa de înfiinţare a Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale, salutată de europarlamentari

“Salut inițiativa ministrului afacerilor europene, Leonard Orban de înființare centrului de informare referitor la fondurile structurale şi de coeziune. Este încă o măsură a Guvernului României care va contribui la stimularea accesării fondurilor comunitare și, implicit la creșterea gradului de absorbție” a declarat europarlamentarul decmocrat-liberal Iosif Matula (PPE, PDL), potrivit unui comunicat remis Calea Europeană. 

Ministrul afacerilor europene Leonard Orban a inaugurat luni, 27 februarie, un centru de informare referitor la fondurile structurale şi de coeziune, realizat în baza unui proiect finanţat din fonduri europene.

Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, situat în Bucureşti, Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54 B, va furniza date la zi în domeniu atât publicului larg, cât şi beneficiarilor sau potenţialilor beneficiari de finanţări europene. Echipa de experţi din cadrul centrului oferă informaţii la sediul centrului, precum şi pe baza solicitărilor primite telefonic, prin poştă sau internet. 

Cu ocazia inaugurării centrului de informare, domnul Ovidiu Ispir, membru al Curţii Europene de Conturi, a realizat o prezentare a Raportului anual asupra implementării bugetului Uniunii Europene aferent anului 2010, cu accent pe aspectele referitoare la fondurile europene. 

Sursa foto: baricada.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.