VIDEO “Finantarea europeana a infrastructurii de transport din Romania. Provocari, dificultati si perspective de competitivitate economica”, 14 martie, ora 13:30

Reteaua Regionala pentru Inovare Economica si Sociala in Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii, sub Presedintia de Onoare a Domnului Ambasador Liviu BOTA, coordonata de EUROLINK-Casa Europei, Membra in cadrul Consiliului Consultantiv al Forumului National al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii, coordonat de MAE, a perfectat un parteneriat cu Comitetul National pentru Dezvoltare (CND), in vederea desfasurarii primei editii a acestei seriei de evenimente „Şcoala banilor europeni”, in data de 14 martie 2012 (orele 13.30-17.30), la Palatul Parlamentului, sediul Senatului Romaniei – Sala “Avram Iancu”, cu tema “Finantarea europeana a infrastructurii de transport din Romania. Provocari, dificultati si perspective de competitivitate economica”.

Urmariti aici inregistrarea evenimentului:

Jurnalistul de afaceri europene Dan CARBUNARU impreuna cu presedintele executiv al Casei Europei, Sever AVRAM au moderat sesiunea de consultari si lobby institutional, menita sa conduca la o imbunatatire radicala a implementarii fondurilor UE.

Au participat la acest exercitiu de lobby: presedintele CND – senatorul Mircea GEOANA, presedinta Comitetului Regiunea Dunarii – senator Sorina PLACINTA, vicepresedintele Comisiei de Afaceri Europene – deputatul Nicusor PADURARU. Ca observatori: vicepresedintele Academiei Romane, dl Cristian HERA, Cancelarul Casei Regale a Romaniei, Secretarul Santului Sinod BOR, precum si numerosi experti, oameni de afaceri, manageri si jurnalisti.

Pentru mai multe informaţii: http://www.houseofeurope.ro/Scoala-Banilor-Europeni.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.