LIVE VIDEO Masa rotunda – 20 de ani de la Parteneriatul pentru Pace

natoDepartamentul Securitatii Nationale, alaturi de Consiliul Euro-Atlantic din Romania si Asociatia “Calea Europeana” organizeaza o masa rotunda dedicata implinirii a 20 de ani de la semnarea de catre Romania a Parteneriatului pentru Pace, la data de 26 ianuarie 1994. Evenimentul va fi transmis LIVE, pe caleaeuropeana.ro.

Parteneriatul pentru Pace a reprezentat o importanta initiativa de cooperare pe care NATO a dezvoltat-o dupa sfarsitul Razboiului Rece, definind unul dintre momentele cheie ale parcursului occidental al Romaniei.

Reuniunea se va desfasura la data de 28 ianuarie 2014, ora 15, in sala Rapsodia a hotelului Intercontinental din Bucuresti. Evenimentul va fi onorat de participarea unor oficiali de nivel inalt, printre care si personalitati care au contribuit la acest moment important din istoria post-decembrista a Romaniei.

LIVE VIDEO

Live streaming video by HDFX

2 Responses to LIVE VIDEO Masa rotunda – 20 de ani de la Parteneriatul pentru Pace

  1. Pingback: Fostul şef al Direcţiei Informaţii Militare din Statul Major General al Armatei Romaniei, general maior (r) Mihaiu Mărgărit, despre munca istoricului american Larry Watts: Datele şi informaţiile devoalate au o imensă valoare | Ziaristi Online

  2. Pingback: Fostul şef al Direcţiei Informaţii Militare din SMG, general maior (r) Mihaiu Mărgărit, despre munca istoricului american Larry Watts: Datele şi informaţiile devoalate au o imensă valoare | Ziaristi Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.