LSRS anunta care sunt cei mai buni studenti romani din strainatate

LSRS premierePentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie. Gala Studentilor Romani din Strainatate va avea loc in data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului in Bucuresti.

200 de tineri romani s-au inscris in cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Roman al Anului din Strainatate. Dintre acestia, aproape 50 de finalisti au fost selectati pentru cele 8 categorii ale Competitiei “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”pentru anul universitar 2012-2013. Aflati cine sunt acesti tineri exceptionali cu rezultate deosebite atat in plan academic, cat si extra-curricular accesand website-ul evenimentului.

Selectia finala a candidatilor este realizata de catre Comisia de evaluare prezidata, ca in fiecare an, de Dl. Prof. Univ. Dr. Acad. Ionel Haiduc, Presedinte al Academiei Romane. Membrii Comisiei de evaluare a acestei editii sunt Dl. Florin Codre, Dl. Mircea Tudor, Dl. Dumitru Prunariu, Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel, Dl. Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel si Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate.La inceput de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentuluistudenti si tineriprofesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si celneguvernamental.Totodata, la eveniment vor urca pe scena tineri artisti romani de renume international, alaturi de care invitatii si membrii Ligii vor sarbatori 5 ani de existenta a LSRS.

Participare. Lista de inscriere la Gala este inca deschisa. Cei care doresc sa participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studentilor Romani dinStrainatatela Palatul Parlamentului sunt invitati sa-si rezerve un loc in sala completandformularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit si se va realizaexclusiv pe baza listelor de inscrieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.