Mâine, 16 noiembrie, este ultima zi de înscrieri pentru a participa la evenimentul unic al Parlamentului European pentru a intra în dialog cu liderii legislativului european

Toate persoanele interesate să intre în dialog cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, și liderii grupurilor politice, o pot face participând la evenimentul unic în țara noastră, organizat în contextul preluării președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019.

Evenimentul intitulat ”Tinerii în dialog cu Parlamentul European. Planul nostru pentru Europa” este organizat de Biroul Parlamentului European în România și va avea loc miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 16:30, la Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. 

Mâine este ultima zi de înscrieri, iar procesul este unul simplu, constând doar în completarea unui formular online AICI.

Preşedintele Parlamentului European formează împreună cu liderii grupurilor politice din Parlamentul European structura Conferinţei Preşedinţilor, care adoptă cele mai importante decizii în Parlamentul European.

Dialogul dintre tinerii români și liderii singurei instituții transnaționale aleasă prin vot de către cetățeni va fi transmis LIVE, în format VIDEO&TEXT, de CaleaEuropeană.ro, iar discuțiile vor fi moderate de directorul publicației, jurnalistul Dan Cărbunaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.