Mesajul purtătorului de cuvânt al PPE, Siegfried Mureșan, pentru prim-ministrul Theresa May: Dacă dezinformezi ești propagandist, nu un om politic

Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al Grupului PPE și europarlamentar PMP, PPE, a luat atitudine în privința dezinformării pe care Theresa May o propagă în spațiul public, prin atribuirea un merit care este de fapt al UE, guvernului britanic.

“Ieri, prim ministrul Marii Britanii, Theresa May, a anunțat că “am eliminat taxele la plata cu cărțile de credit”. 
Doar că aceasta a fost o decizie luată de Uniunea Europeană, nu de Marea Britanie”, a scris Siegfried Mureșan într-o postare pe un site de socializare.

Acesta a completat spunând că britanicii au votat ieșirea din blocul comunitar datorită comunicării deficitare în ceea ce privește avantajele apartenenței țării lor la UE:”Cetățenii Marii Britanii au votat pentru ieșirea din UE, deoarece politicienii britanici nu le-au spus niciodată care sunt avantajele apartenentei la UE, exact așa cum face acum Theresa May.
Ca om politic trebuie să spui oamenilor adevărul; dacă spui oamenilor doar ceea ce confirmă propriile tale teorii ești un propagandist, nu un om politic.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.