Norica Nicolai: PNL s-ar putea să fie marea surpriză a alegerilor europarlamentare

norica nicolaiEuroparlamentarul PNL Norica Niculai a susţinut, duminică, la Bistriţa, că liderul partidului, Crin Antonescu, “nu va avea niciun motiv” să-şi dea demisia după alegerile europarlamentare, întrucât pragul de 20 la sută “este deja atins”, iar PNL s-ar putea să fie “marea surpriză a alegerilor”.

Nicolai a fost întrebată dacă Antonescu îşi va da demisia în cazul în care partidul nu va obţine 20 la sută din voturi la alegerile din luna mai.

“Opinia mea este că preşedintele Crin Antonescu nu va avea niciun motiv să-şi dea demisia, fiindcă pragul de 20 la sută este deja atins. Sunt absolut convinsă de faptul că sondajele (interne – n.r.) nu ne creditează la 20 la sută, dar nu am să mai cred nimic din sondajele făcute în România. Un sondaj extern îmi spune altceva, dar nu îl voi invoca, pentru că este făcut de un alt partid. Despre sondajele româneşti şi despre forma de manipulare publică atât de prezentă în România daţi-mi voie să nu vorbesc, pentru că nu ar fi bine pentru unii din presă mai mult decât ar trebui să spun public. În momentul de faţă nu cred că pot spune că vom lua mai mult de 25 la sută, dar s-ar putea să fim marea surpriză a acestor alegeri (europarlamentare – n.r.). Nu exclud lucrul acesta fără să vorbesc foarte mult, pentru că e vorba de strategii electorale”, a spus Norica Nicolai, citată de Mediafax.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.