Palmaresul impresionant al lui Guccifer, hackerul care a spart contul de Yahoo al directorului SRI, George Maior

computerGuccifer, hackerul care a spart contul de e-mail al lui Colin Powell, dezvaluind legatura cu Corina Cretu, iar acum a spart si contul de e-mail al sefului SRI George Maior, are un palmares mult mai bogat decat s-a crezut, arata o investigatie a publicatiri The Smoking Gun, potrivit HotNews.

Despre identitatea lui nu se stie mai nimic, insa tintele tale au fost uimitor de diverse, de la actori celebri, pana la afaceristi si oficiali guvernamentali. Serviciile secrete americane il cauta insa nu au reusit sa-l gaseasca pana in prezent. Printre “victimele sale cibernetice” se numara Robert Redford, Warren Beatty, Nicole Kidman si Leonardo DiCaprio.

“Guccifer” a facut zeci de victime, mai ales in SUA dar si in Marea Britanie si alte tari. A intrat in adresele de e-mail ale unor celebritati, a facut rost de numere de mobil ale unor super-vedete si a pus mana pe listing-urile convorbirilor unor persoane importante.

A obtinut poze personale, intregi agende telefonice si liste de contacte, parole de acces pe diverse site-uri, documente financiare confidentiale si date legate de carduri de credit.

Sursa: HotNews.ro
Foto: freefoto.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.