PAY U: Romanii vor cumpara online de 40 milioane euro in Vinerea Neagra

lei baniFurnizorul de solutii e-commerce PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400.000 de romani vor cumpara de Black Friday produse din magazinele online, iar valoarea totala va fi de circa 40 milioane euro, se arata intr-un comuniocat de presa.

Vinerea Neagra nu va fi pe 29 noiembrie precum in SUA, ci cu o saptamana mai devreme. Printre marii retaileri care au pregatit oferte speciale de Black Friday se numara: Carrefour, Domo, eMAG, F64 si PC Garage.

„Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu marii retaileri am optimizat platforma de procesare a platilor online pentru a raspunde atat volumului mare de procesare estimat pentru primele ore ale diminetii dar, mai ales, strategiei comerciale ale fiecaruia dintre ei.”, explica Daniel Nicolescu, General Manager PayU Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, magazinele online de IT si electrocasnice vor inregistra cele mai multe comenzi si cresteri de pana la 300%, insa evolutii semnificative, de peste 40%, sunt asteptate si pe segmentele fashion, jucarii sau carti.

Sursa: HotNews.ro
Foto: arhivafoto.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.