Petiţie contra discrimănării românilor, iniţiată de europarlamentarul Petre Luhan

petru luhanEuroparlamentarul Petre Luhan a lansat o petiţie împotriva discrimănării românilor de către britanici şi a solicitat preşedintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso şi premierului britanic David Cameron să ia măsuri cu privire la campania publicaţiei Daily Express.

”Românii nu sunt şi nu trebuie consideraţi  cetăţeni de mâna a doua. Politicienii britanici şi mass-media trebuie să înceteze acţiunile de denigrare a concetăţenilor lor europeni”, a spus Luhan.

”În realitate, de la 1 ianuarie 2014 niciun stat din Uniunea Europeană NU mai poate impune restricții pe piața muncii pentru români. Orice încercare de a ne limita acest drept încalcă tratatul de aderare a României la UE. Acest abuz trebuie sancționat în consecință de instituțiile europene prin inițierea procedurii de infringement” susține europarlamentarul.

”Cerem președintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso şi premierului britanic David Cameron să ia urgent măsuri împotriva acestei campanii de discriminare, care încalcă drepturile fundamentale ale cetăţenilor UE.”, adaugă europarlamentarul Luhan.

One Response to Petiţie contra discrimănării românilor, iniţiată de europarlamentarul Petre Luhan

  1. Un mare fis!!! 15/11/2013 at 12:37

    Acest individ NU este normal! Din pacate pentru cei care l-au trimis la Bruxelles au descoperit elementele patologice ce-l caracterizeaza mult prea tarziu! Cititi articolele cumparate de individ in tabloidele romanesti si veti descoperii cine ne reprezinta in Parlamentul European!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.