Ponta îi răspunde preşedintelui: E nu mă bat cu justiţia, mă bat cu Băsescu şi cu cozile lui de topor

victor pontaVictor Ponta a declarat, în cadrul şedinţei de Guvern, că el nu se bate cu justiţia, ci cu Traian Băsescu şi cu “cozile lui de topor”, după ce președintele l-a acuzat pe premier că declaraţiile sale  “aduc grave prejudicii României în calitate de stat membru al Uniunii Europene şi NATO”.

“Sunt convins că sunteţi alături de mine în bătălia cu regimul Băsescu. Am văzut că nu a înţeles domnul preşedinte. A zis că m-aş bate cu justiţia. Eu nu mă bat cu justiţia, mă bat cu el şi cu cozile lui de topor. Vă rog pe toţi să aveţi curaj şi să ştim că pentru ce ne-au votat oamenii se întâmplă în fiecare zi”, a spus Ponta, citat de Jurnalul.ro.

“Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a luat notă cu profundă îngrijorare de atacurile prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, la adresa justiţiei făcute în ultima perioadă, inclusiv în data de 6 ianuarie a.c. Domnul preşedinte Traian Băsescu consideră că aceste declaraţii aduc prejudicii grave României în calitate de stat membru al Uniunii Europene şi NATO. Totodată, aceste declaraţii sunt incompatibile cu exigenţele funcţiei de prim-ministru într-un stat al Uniunii Europene’, se arată într-o declarație transmisă, marţi, de Administraţia Prezidenţială.

Sursa: Jurnalul.ro
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.