Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

ponta gov.roLiderul PSD, premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare Parlamentului noua formulă a Guvernului şi că va avea discuţii în acest sens inclusiv cu UDMR, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

I-am propus preşedintelui ca, în locul miniştrilor liberali, să numesc miniştri interimari membri actuali ai Cabinetului şi că săptămâna viitoare să merg în Parlament cu noua structură a Guvernului.Preşedintele m-a asigurat că îmi va semna imediat decretele şi asta înseamnă că, în cursul zilei de azi, vom avea şedinţă de Guvern ca să ne continuăm activitatea atât de normal cât se poate într-o situaţie ca aceasta”, a spus Ponta, la B1 TV, potrivit Gandul.info.

El a anunţat că va purta discuţii cu UDMR cu privinţă la noua formulă a Guvernului, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.