Premierii Ponta şi Leancă vor discuta vineri la Bruxelles cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso

ponta barrosoPremierul Victor Ponta va merge vineri la Bruxelles alături de premierul Republicii Moldova Iurie Leancă pentru întrevederi cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi cu comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger.

“Mâine (15 noiembrie) am o întâlnire cu preşedintele Barroso şi cu comisarul pe Energie, Ottinger. Împreună cu primul-ministru al Moldovei, domnul Leancă, voi fi la Bruxelles şi vreau să fie un mesaj, cred că domnul ministru Corlăţean îl apreciază. E prima dată când cei doi prim-miniştri, moldovean şi român, merg la Bruxelles, la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, pentru a discuta de proiecte comune, proiecte energetice, proiecte de infrastructură. După câte vorbe frumoase a primit Moldova în ultimii 10 ani, în sfârşit primeşte şi lucruri concrete. Şi e un lucru de remarcat“, a spus premierul, citat de EVZ.ro.

Declarațiile de presă comune susținute de președintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, Victor Ponta și Iurie Leancă vor putea fi urmărite LIVE aici, începând cu ora 11: 45, ora României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.