Raport 2013: cele mai viralizate articole de pe reţelele sociale în România

ZeList a publicat lista de articole pe care românii le-au citit şi pe care le-au distribuit pe Twitter şi pe Facebook.

facebook-user-ffPrimul top publicat de Zelist Monitor este cel al articolelor care au fost distribuite pe Facebook, potrivit Adevarul.ro.

Nu este un top absolut, dar pot fi analizate şi numărul de share-uri, like-uri, comment-uri şi link-uri din Twitter. Pe primul loc este “Comentariu la Scrisoare către tineri de Tudor Chirilă”, link care nu mai duce nicăieri acum. Are 28.000 de share-uri.

Pe locul secund se află postarea în care se arată imagini cu un lac de decantare din Apuseni. Acesta a strâns 17.434 de share-uri. Problemele de mediu sunt în continuare în atenţia românilor, iar evenimentele politice legate de acestea au fost cele mai populare pe bloguri. Astfel, pe locul al treilea este criserb.com, cu dezvăluirea că doamna din reclama la Roşia Montana este altcineva în realitate, iar pe locul al patrulea se află jurnalistul Moise Guran, cu postarea recentă “Ce mai caut eu în ţara mea?”.

Potrivit ZeList, pe Twitter numărul de share-uri nu trece de câteva sute, faţă de Facebook. Cu toate acestea, profilul influencerilor este altul, iar Twitter este mai condensat.

Detalii aici.

Sursa: Adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.