Replica Cotroceniului la reactia lui Crin Antonescu: Explică ce a discutat într-o întâlnire care nu a avut loc

bogdan-oprea-presidency-roJignirile aduse președintelui Traian Băsescu de liderii USL nu țin loc de argumente, iar Crin Antonescu a explicat marți ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc, afirmă purtătorul de cuvânt al șefului statului, Bogdan Oprea.

“Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de așteptat ca în curând și domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta să facă declarații despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat. Jignirile aduse domnului președinte Traian Băsescu de liderii USL nu țin loc de argumente. Referitor la pactul pe minciuni pe care l-a propus domnul Crin Antonescu în această seară, precizăm că domnul președinte Traian Băsescu nu a mințit niciodată cetățenii, ci și-a susținut punctele de vedere. Apreciem, însă, că în această seară domnul Crin Antonescu și-a luat angajamentul și în numele domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta de a nu-i mai minți pe români”, a declarat Oprea, marți, pentru AGERPRES.

Antonescu a declarat că îi cere lui Traian Băsescu să se comporte demn în ultimul an de mandat, el precizând că propune “un pact minimal” pentru ca politicienii să nu mai mintă legat de subiectele importante pentru popor.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marți seară că președintele Traian Băsescu a făcut afirmații “grave și profund neadevărate”, întrucât niciun partener din Uniunea Europeană și NATO nu a sugerat vreodată că România e cu un picior în prăpastie sau că e la un pas să fie izolată pe plan internațional.

Șeful statului afirmase anterior că România se află “la un pas de a fi izolată” și atrăsese atenția asupra faptului că Parlamentul European va adopta hotărâri care să sancționeze țările care nu respectă statul de drept și criteriile de la Copenhaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.