Românul Victor Spirescu, devenit celebru în Marea Britanie, are un nou loc de muncă. De ce nu mai spală maşini şi cum s-a schimbat viaţa lui de când trăieşte în Londra

Românul Victor Spirescu şi-a găsit un nou loc de muncă la Londra, în domeniul construcţiilor, după ce a fost nevoit să plece de la precedenta slujbă pe care o avea la o spălătorie de maşini, din cauza atenţiei excesive pe care i-a acordat-o presa britanică.

victorspirescu

Românul Victor Spirescu a povestit pentru The Guardian evenimentele prin care a trecut în ultimele trei săptămâni, de la sosirea sa pe aeroportul Luton. De atunci, el a fost obligat de atenţia frenetică acordată de presă să îşi părăsească locul de muncă pentru care venise, la o spălătorie de maşini din Bedfordshire, dar şi-a găsit un altul în această săptămână, în domeniul construcţiilor.

Viaţa sa privată, inclusiv condamnarea pentru agresarea fostei iubite, a fost expusă în ziarele britanice, a fost fotografiat cu politicieni, a apărut la televizor alături de liderul UKIP Nigel Farage, a fost oprit pe stradă de străini care îi cereau autografe.

“Nu prea ştiu ce să cred despre ce s-a întâmplat cu mine”, afirmă el. “Este un sentiment plăcut dar în acelaşi timp şi neplăcut. La început am fost încântat să fiu un fel de celebritate, dar pe urmă am regretat pentru că am sfârşit prin a-mi pierde locul de muncă”, a explicat el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.