Sebastian Ghiţă: Frunda bate câmpii. SUA reprezintă cel mai important partener strategic al României

Ghita_SebastianÎntrebat despre declaraţiile lui Gyorgy Frunda referitoare la relaţia României cu Statele Unite ale Americii, deputatul Sebastian Ghiţă a declarat că ”neinspirat” este un cuvânt prea blând si că astfel de ieşir, ale unor ”consilieri fără relevanţă”, nu pot aduce atingere relaţiilor din România şi SUA.

“Cred că domnul Frunda bate câmpii. Nu vreau să-l jignesc şi să spun că a fost o declaraţie idioată, dar cuvântul neinspirat este mult prea blând. Statele Unite reprezintă cel mai important partener strategic al României. Dezvoltarea economică a României în condiţii de siguranţă şi stabilitate depinde de acest parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii. Domnul Frunda n-a realizat că declaraţiile sale vor fi folosite ca propagandă anti-Guvern,” a declarat Sebastian Ghiţă.

Gyorgy Frunda declarase că sesisează o superioritate din partea Statelor Unite, făcând referire la vizita pe care secretarul de stat adjunct american, Victoria Nuland, o va face în România, adăugând că România nu este “o colonie”.
Sursa: RomaniaTV.net
Foto: cdep.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.