Seminar “Facilitarea afacerilor si simplificarea recuperarii datoriilor la nivel transfrontalier in cadrul Pietei Unice” – 20 martie 2014

afaceri_transfrontaliere_201403

Comisia Europeană vă invită să participați la seminarul de Afaceri Transfrontaliere , care va avea loc joi, 20 martie 2014 în București, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României.

Acest seminar gratuit, de o zi, organizat de către Directia Generala pentru Intreprinderi si Industrie este o parte dintr-o serie de evenimente la nivel național al căror scop este de a ajuta IMM-urile sa ințeleaga opțiunile disponibile pentru gestionarea cu succes a creditelor transfrontaliere și pentru recuperarea plăților transnaționale.

Formular de înregistrare online

Pentru a oferi IMM-urilor instrumentele necesare pentru a face afaceri transfrontaliere, Comisia Europeană organizeaza in Europa o serie de seminarii pe subiectul managementului recuperarii de credite transfrontaliere. Campania este organizata in contextul proiectului pilot „Executarea rapidă şi eficientă a cererilor prezente ale IMM-urilor ce au activităţi transfrontaliere”, finantat de Uniunea Europeana.

Va rugam sa vizitati website-ul Comisiei Europene, pentru a descarca agenda evenimentului și pentru a descarca ghidul de bune practici privind gestionarea creantelor, disponibil in mai multe limbi.

Data limita pentru inscrieri : vineri, 14 martie 2014.

Numele Dvs. si al organizatiei Dvs. va fi publicat in lista oficiala a participantilor la seminar.

Agenda evenimentului.

 

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.