Sir Stuart Rose: Britanicii să-şi ia un loc de muncă şi să nu se mai plângă de venirea românilor

PeopleBritanicii să-şi găsească locuri de muncă şi să nu se mai plângă de faptul că românii şi bulgarii vin să muncească în ţara lor, a îndemnat Sir Stuart Rose, relatează site-ul HuffingtonPost.uk, potrivit Gandul.info.

“Sunt un economist al pieţei libere, operăm într-o piaţă liberă”, a declarat fostul director executiv al firmei Marks and Spencer, Sir Stuart Rose. “Dacă aceste persoane vor să vină aici şi sunt pregătite să accepte programul şi salariul aferent, atunci aşa să facă”, a îndemnat el.

“Ştiu că oamenii se vor uita la mine şi vor spune «este în regulă pentru tine», dar am început aproape de la zero, am muncit ca necalificat când eram tânăr”, a continuat Rose. “Nu mi-am făcut griji din cauza statusului locului de muncă, eram mai preocupat de respectul faţă de mine-însumi şi de faptul de a avea un loc de muncă”.

Potrivit site-ului, Lance Batchelor de la Domino’s Pizza s-a plâns, la rândul său, că acest lanţ care oferă servicii de livrare are aproximativ 1.000 de locuri de muncă vacante pe care britanicii nu le doresc. El consideră imigraţia necesară. “Există un număr imens de locuri în munca de jos a industriei serviciilor, dar nu şi suficienţi britanici care să vrea să le ocupe”, a spus el.

Sursa: Gandul.info
Foto: freefoto.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.