Sondaj. Românii l-ar alege președinte pe Mugur Isărescu. Cum comentează Victor Ponta

ponta gov.roRomânii l-ar alege pe Mugur Isărescu drept următorul preşedinte al României. Este concluzia unui sondaj realizat de INSCOP, o structură privată de cercetări sociale şi marketing,pentru ziarul Adevarul. Dacă ar candida anul viitor, actualul guvernator al Bancii Naţionale ar câştiga turul al doilea pentru alegerile prezidenţiale.

Dacă ar ajunge în turul al doilea cu Victor Ponta, Mugur Isărescu ar obţine 53% dintre voturi, cu cinci procente mai mult decât premierul, arată sondajul INSCOP. În cazul în care s-ar confrunta cu liderul liberal, Crin Antonescu, guvernatorul Băncii Naţionale ar câştiga alegerile cu 63 la sută dintre voturile românilor.

Premierul Victor Ponta a comentat doar datele sondajului INSCOP referitoare la încrederea în personalităţi şi a evitat să se pronunţe în privinţa celor legate de prezidenţiale.

M-am bucurat să văd azi că în continuare omul cel mai de încredere din România e un economist, domnul guvernator, nu o să fiu niciodată gelos, e un titlu meritat”, a spus Victor Ponta, potrivit Digi24.ro.

Surse: Adevarul.ro, Digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.