Angajati din SUA isi doneaza uniformele vechi pentru saracii din Romania

US_Flag_BacklitAngajatii lantului american de magazine United Supermarkets isi vor dona uniformele vechi pentru saracii din Romania, care nu-si pot permite sa-si cumpere haine. “Imaginati-va ca sunteti atat de saraci incat nu va puteti permite sa va cumparati haine. Este o realitate pentru mii de familii din Romania”, incepe articolul postat pe site-ul televiziunii texane KCBD, potrivit Ziare.com.

Compania americana, care isi are sediul in orasul Lubbock, din nord-vestul Texasului, are aproximativ 12.000 de angajati. Multi dintre acestia lucreaza in interiorul magazinelor, astfel incat sunt nevoiti sa poarte uniforme. Initiativa de a-si dona vechile uniforme pentru saracii din Romania a venit in urma apelului unui ONG local, Red Page Ministries.

Astfel, in ultimele luni, conducerea lantului de supermarketuri le-a cerut angajatilor sa-si doneze uniformele uzate, strangandu-se astfel sute de tricouri.

Miercuri dimineata, angajatii companiei au inceput sa sorteze hainele si sa le pregateasca pentru a fi trimise in Romania, unde cei nevoiasi le pot purta.

Sursa: Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.