Corespondenţă specială – Summitul Securităţii Nucleare. Traian Băsescu a vorbit cu Barack Obama

Luni si marti se desfasoara lucrarile celei de-a treia editii a Summitului Securitatii Nucleare, care are loc la Haga, in Regatul Tarilor de Jos, la care participa si presedintele Romaniei Traian Basescu. 

Urmariti pe caleaeuropeana.ro corespondenta speciala de la Summit-ul Securităţii Nucleare.

La evenimentul ce reuneste sefi de stat si de guverne din intreaga lume, presedintele SUA, Barack Obama, a parut a fi in centrul atentiei liderilor de la NSS 2014.

Rand pe rand, majoritatea sefilor de stat si de guvern l-au salutat pe Barack Obama. Printre cei pe care i-a salutat s-a numarat si Traian Basescu, acesta din urma transmitandu-i si un mesaj, dupa cum aratau imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale organizatorilor. In imaginile publicate de Administraţia prezidenţială, îi putem vedea pe Traian Băsescu şi omologul său american:

obama basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat inaintea plecarii la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, ca va profita de ocazie pentru a-i informa pe sefii de stat prezenti la eveniment cu privire la situatia din regiune si la nevoia de repozitionare a resurselor militare ale NATO ca urmare a activitatilor Federatiei Ruse.

.

.

One Response to Corespondenţă specială – Summitul Securităţii Nucleare. Traian Băsescu a vorbit cu Barack Obama

  1. Pingback: Corespondenţă specială – Summitul Securităţii Nucleare. Traian Băsescu, scurte discuţii cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.