TAROM așteaptă pasagerii în noul terminal al Aeroportului Henri Coandă pentru check-in

Compania TAROM anunță că, începând de astăzi, își așteaptă clienții la ghișeele de check-in în noul terminal al Aeroportului Henri Coandă (Terminal Plecări Extindere), conform unui comunicat de presă remis Calea Europeană.

Având în vedere creșterea fluxului de pasageri, TAROM a luat în calcul oferirea unor condiții cât mai bune pasagerilor atât în timpul zborului, cât și pe timpul de așteptare la sol. Fără costuri suplimentare pentru companie sau pasageri, din 24 aprilie, clienții TAROM care își fac check-in-ul la Aeroportul Otopeni sunt așteptați pentru formalități în terminalul nou Plecări Extindere.

Suntem bucuroși să anunțăm pe această cale toți clienții noștri de faptul că noua zonă pusă la dispoziție companiei TAROM de către Aeroportul Henri Coandă este spațioasă și confortabilă.
Planul strategic de revitalizare și dezvoltare pentru Compania Națională TAROM cuprinde măsuri pro-client, țintite în special pe creșterea competitivității în acest segment de piață”, se arată în comunicat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.