The Independent: Un nou studiu demonteaza teoria invaziei romanilor

PeopleUn studiu al companiilor aeriene si de transport suprateran din Marea Britanie arata ca nu a existat niciun aflux de imigranti din Romania si Bulgaria odata cu ridicarea restrictiilor de la 1 ianuarie 2014, in ciuda avertismentelor unor oficiali din Regat.

Astfel, sase companii de zbor si trei firme de transport care ofera servicii intre cele doua tari si Marea Britanie au anuntat ca nu a exista o crestere a numarului de calatori din Romania si Bulgaria de la inceputul anului pana in prezent, relateaza The Independent, citat de Ziare.com.

Rezultate studiului au fost publicate de un grup pro-imigranti din Regatul Unit. Numerosi politicieni britanici au protestat fata de ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani si bulgari, spunand ca Regatul se va confrunta cu un val de imigranti, care va profita de ajutoarele sociale din aceasta tara.

In plus, premierul britanic David Cameron a anuntat, la scurt timp dupa ridicarea restrictiilor, ca va impune masuri impotriva imigrantilor din Romania si Bulgaria. Printre acestea se numara si imposibilitatea de a obtine ajutor social in primele trei luni de la venirea in Marea Britanie.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.