Theodor Stolojan: Antonescu este ieşit deja din cursa pentru Cotroceni. Candidatul PSD la prezidenţiale va fi Ponta

stolojan1Afirmaţia lui Victor Ponta că dacă viitorul preşedinte va fi de centru-stânga, premierul trebuie să fie un politician de centru-dreapta este “o prostie”, este de părere Theodor Stolojan. Potrivit europarlamentarului PDL, Antonescu “este ieşit deja din cursa” pentru Cotroceni.

“În ce priveşte faptul că dacă preşedintele e socialist, premierul trebuie să fie de centru-dreapta, asta e o prostie, pentru că până la urmă contează rezultatul alegerilor. Nu văd cum, presupunem că PSD-ul câştigă alegerile, va desemna prim-ministru pe Tăriceanu”, a spus Stolojan la RFI, portivit Jurnalul.ro.

Întrebat dacă îl vede pe Victor Ponta candidat la Cotroceni, europarlamentarul PDL a răspuns: “În măsura în care PNL-ul doreşte să intre în cele din urmă în Opoziţie, sigur că PSD-ul va trebui să iasă cu Ponta, pentru că nu are cu altcineva. Domnul Geoană nu cred că are şi dorinţa de a mai intra în această competiţie”.

“Antonescu e ieşit din cursă, după părerea mea, deja. Lumea va realiza acest dublu comportament, omul cu două feţe”, a mai spus Stolojan.

 

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.