TOPUL europarlamentarilor care apar la TV. Cine este candidatul surpriza la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE care e pe primul loc

watching tvFurnizorul de servicii de monitorizare MediaTrust Romania a realizat, la solicitarea caleaaeuropeana.ro, topul invitatilor (europarlamentari, jurnalisti,analisti etc) cu cele mai multe prezente in studiouri.

Astfel, în perioada 1-31 ianuarie 2014, senatorul PSD, candidat la alegerile europarlamentar, Ecaterina Andronescu ocupă primul loc în topul  celor  mai activi  reprezentanţi  ai  partidelor politice din punct de vedere al numărului de prezenţe în studiourile TV, cu 25 de apariţii.

Din  partea  Partidului  Conservator,  membrul  cu  cele  mai  multe  apariţii  în studio este Tudor Barbu, care a înregistrat 15 prezenţe în luna ianuarie. Gelu Vişan este cel mai activ reprezentant din partea partidului Mişcarea Populară cu  13  prezenţe  în  platourile  TVcei mai activi reprezentati

PPDD  este  reprezentat  de  către  Daniel Fenechiu cu 13 prezenţe. Din partea PNL, Vlad Nistor este reprezentantul cu cele  mai  multe  apariţii  (13)  în  luna  ianuarie  2014, urmat de Mircea  Coşea,reprezentantul PER, cu 12 prezenţe în studio.

Tinel Gheorghe este cel mai activ reprezentant al PDL-ului, cu 12 prezenţe înplatourile TV în luna ianuarie.

Top – Cei mai activi europarlamentari

cei mai activi europarl

In luna ianuarie 2014, Catalin Ivan (PSD) ocupa primul loc in topul europarlamentarilor cu 13 prezente in studio. Locul doi este ocupat de Cristian Preda (MP) cu 8 prezente in studio.

Europarlamentarul Renate Weber (PNL) este pe locul trei in clasament cu 5 prezente. Urmeaza Monica Macovei (PDL) si Corina Cretu (PSD) fiecare cu cate 4 prezente in platourile TV.

Petru Luhan (PDL), Norica Nicolai (PNL) si Ioan Mircea Pascu (PSD) sunt in topul MediaTrust cu cate trei prezente fiecare. Victor Bostinaru (PSD), Theodor Stolojan (PNL) si Marian Jean Marinescu (PDL) au avut fiecare cate o prezenta in studio.

Top personalitati feminine

top prezente feminine

Ecaterina Andronescu ocupa primul loc si in topul personalitatilor feminine cu cele mai multe prezente in studio cu 25 de aparitii.

Senatorul PSD, Gabriela Vranceanu Firea ocupa locul doi in clasament cu 11 prezente.

Locul trei este ocupat de Cristina Pocora (PNL) cu 10 prezente, urmata de jurnalista Adina Anghelescu cu 9 prezente. Jurnalista Andreea Pora se afla pe aceeasi pozitie cu Sulfina Barbu (PDL), Alina Gorghiu (PDL) si Oana Florea, fiecare inregistrand cate 8 prezente.

Top personalitati masculine

top prezente masculine

Topul personalitatilor masculine este condus de Bogdan Chirieac, analist si jurnalist DC News, cu 44 de prezente in studio.

Mugur Ciuvica, Presedintele Grupului de Investigatii Politice, ocupa locul doi in top cu 31 de aparitii.

Sociologul Marius Pieleanu a inregistrat in luna ianuarie 21 de prezente, urmat de jurnalistul Val Valcu si politicianul Codrin Stefanescu, fiecare inregistrand cate 18 prezente. Tudor Barbu este prezent in top cu 15 aparitii, urmat de Gelu Visan cu 13 aparitii.

Analistul economic Razvan Orasanu, Daniel Fenechiu si Valentin Ionescu au avut fiecare cate 13 prezente, in perioada 1-31 ianuarie. 13 aparitii au inregistrat si jurnalistul Razvan Zamfir si politicianul Catalin Ivan.

Analiza MediaTrust Romania a luat in calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, Romania TV, Realitatea TV si Digi 24). Raportul, solicitat de caleaeuropeana.ro, contine informatii din emisiunile difuzate de catre cele cinci posturi de televiziune in intervalul orar 17.00 – 23.00, in luna ianuarie 2014.

 

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.