Traian Băsescu, despre prezidenţiale: „Între Ponta şi Antonescu, nu voi ezita să pun votul în urnă pentru Antonescu”

traian basescuInvitat miercuri seară la B1 TV, preşedintele Traian Băsescu a declarat că, în cazul în care va fi pus să aleagă între Victor Ponta şi Crin Antonescu în turul II al alegerilor prezidenţiale din 2014, îl va alege fără ezitare pe liderul PNL.

Traian Băsescu a făcut departajarea între liderii USL prin faptul că Antonescu este un politician care nu minte în maniera lui Victor Ponta. Mai mult, şeful statului consideră alegerea liderului liberal în defavoarea liderului social-democrat o acţiune firească în cazul în care cei doi ar ajunge în turul al doilea la alegerile prezidenţiale.

Între Ponta şi Antonescu, nu voi ezita să pun votul în urnă pentru Antonescu. Antonescu nu minte de dimineaţă până seara. Nu s-a făcut comisia pentru că a minţit Ponta. Amândoi sunt cu o reputaţie proastă”, a adăugat preşedintele României, descriindu-i ca fiind „două belele”.

Traian Băsescu a criticat şi faptul că partidele de dreapta, inclusiv PDL, par preocupate doar de a-şi desemna candidaţii la Preşedinţie, în loc să dea un semnal puternic străduindu-se să obţină un rezultat bun la europarlamentare.

Sursa: Adevarul.ro
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.