Traian Băsescu, întâlnire cu românii din Turcia: Orice logica politica si geopolitica arata ca este mai bine sa ai Turcia in interiorul UE decat in afara ei

securedownloadPreşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, în această seară, cu comunitatea română din Ankara unde a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet în formă de corabie.

Presedintele a declarat ca intotdeauna ii face placere sa se intalneasca “cu romani din tari prietene noua” si le-a vorbit acestora despre situatia din tara.

“Convingerea mea este ca Romania are o situatie macroeconomica aproape consolidata. Asa cum se vad evolutiile economice in Europa, cred ca Romania poate face fata perioadei viitoare, care ar trebui sa fie o perioada de crestere economica” a sustinut presedintele, care a criticat Parlamentul pentru modificarile aduse Codului Penal.

“Ne vede toată lumea, noi credem că nu ne vede nimeni, când mai modificăm un Cod Penal.” a declarat Băsescu.

Traian Băsescu a reiterat sprijinul privind aderarea Turciei la UE si speranta ca negocierile se vor finaliza cu succes.

Mai devreme sau mai tarziu, Turcia va trebui sa fie primita in UE pentru ca orice logica politica si geopolitica iti arata ca este mult mai bine sa ai Turcia in interiorul UE decat in afara ei”, a declarat presedintele.

Şeful statului a primi drept cadou din partea unei romance stabilite in Turcia un magnet în formă de corabie, pentru nepoata sa, Sofia

“Vă mulţumesc foarte mult pentru această seară şi, dacă mă uit la votul din trecut, văd că toţi românii din Ankara m-au votat pe mine”, a încheiat preşedintele pe acelaşi ton.

Mai multe detalii despre vizita presedintelui in Turcia – AICI.

One Response to Traian Băsescu, întâlnire cu românii din Turcia: Orice logica politica si geopolitica arata ca este mai bine sa ai Turcia in interiorul UE decat in afara ei

  1. Aurelia Ionescu 07/02/2014 at 19:49

    Ti-e drag de romanii din Turcia ca te-au votat in trecut , daca nu te votau i-ai fi urat , mai uraciune ! .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.