Alegeri europarlamentare 2014. Udrea: Nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură la PE din partea PMP

elena udrea facebookDeputatul Elena Udrea a declarat, joi, că “nu a apucat” să vorbească cu Elena Băsescu pe tema unei eventuale candidaturi a acesteia pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, dar că va vorbi în perioada următoare, arătând că aceasta reprezintă o opţiune personală a Elenei Băsescu.

“Nu ştiu ce va face doamna Elena Băsescu, ştiu doar că a candidat în 2009 ca independent şi a câştigat. (…) A candidat ca independent şi a avut acest curaj pe care nu l-a avut nimeni şi a câştigat. Este declarat cel mai activ europarlamentar al României, nu ştiu dacă va dori să candideze din partea PMP sau nu, asta e o discuţie ulterioară”, a spus Elena Udrea, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Elena Udrea a mai spus că nu a apucat să vorbească cu Elena Băsescu.

“Nu am apucat, pentru că dânsa e plecată şi la Bruxelles, are şi copil mic, nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu, o să vorbesc în perioada următoare, dar este o opţiune personală ce va face doamna Elena Băsescu, nu ştiu să vă spun acum şi probabil că vă va spune chiar ea”, a adăugat Udrea.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că nu a avut nicio discuţie cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură a acesteia din partea partidului la PE, dar a arătat că fiica preşedintelui este un europarlamentar bun şi că “orice om politic bine pregătit este bine venit în PMP”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.