Un avion american cu 11 militari la bord s-a prăbușit în Marea Filipinelor în timpul manevrelor de aterizare pe un portavion. 8 dintre aceștia au fost salvați

Un avion militar american cu 11 persoane la bord s-a prăbușit în Marea Filipinelor în timp ce trebuia să aterizeze pe un portavion american, a anunțat miercuri Marina americană, potrivit AFP, informează Agerpres.

“Un avion al Marinei americane care transporta 11 pasageri și membri ai echipajului s-a prăbușit în ocean la sud-est de (insula) Okinawa”, a precizat Marina americană într-un comunicat.

“Sunt în desfășurare operațiuni de salvare a personalului, iar starea lor de sănătate va fi evaluată de echipa medicală a (portavionului) USS Ronald Reagan”, se mai arată în comunicat.

Itsunori Onodera a mai afirmat că cel puțin două persoane de la bordul avionului de transport C-2 Greyhound sunt date dispărute, în timp ce opt persoane au fost salvate.

Portavionul USS Ronald Reagan desfășura un exercițiu comun cu Forța de apărare a Marinei japoneze în largul grupului de insule Okinotori, a declarat oficialul japonez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.