Victor Ponta: Nu coabitez cu niciun președinte

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu coabitează cu niciun președinte, afirmația fiind făcută după comentariul lui Traian Băsescu, care l-a numit pe fostul premier Adrian Năstase ”înalt prea sinucisul”.

victor pontaNedemn pentru un președinte. Îmi doresc foarte mult ca viitorul președinte al României să fie demn de această funcție importantă. Când vrei să fii numărul unu al țării, nu poți să te exprimi ca la cârciumi.”, a comentat premierul declaraţiile preşedintelui.

Întrebat dacă continuă coabitarea cu președintele de care îi este rușine, premierul a replicat: ”Nu coabitez cu niciun președinte, eu asigur stabilitatea țării și asigur cooperarea instituțională între Guvern, Parlament și Președinție. Și mă pregătesc pentru un președinte demn și care să își îndeplinească cu demnitate și cu cinste funcția importanță pe care i-au oferit-o românii”.

Președintele Traian Băsescu l-a acuzat, joi, pe senatorul Sorin Roșca Stănescu de ”minciuni proaste”, trimițându-l lângă ”înalt prea sinucisul Adrian Năstase”.

Sursa: B1.ro
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.