Victor Ponta: Nu ne-a respins nimeni Acordul de parteneriat pe fonduri europene pentru simplul motiv ca nu l-am trimis

ponta gov.roPremierul Victor Ponta considera ca Acordul de Parteneriat nu a fost respins de catre expertii Comisiei Europene deoarece nici nu a fost transmis.

“Domnule Teodorovici (n.red. ministrul fondurilor europene), sa nu obositi sa explicati, chiar si domnului Nazare, ca nu ne-a respins nimeni Acordul de parteneriat pentru simplul motiv ca nu l-am trimis, cum nu l-a trimis, de fapt, nimeni in Europa”, a declarat premierul, potrivit HotNews.

Expertii CE au transmis autoritatilor romane ca prima versiune a Acordului de Parteneriat pentru utilizarea fondurilor comunitare in perioada 2014-2020 este lipsita de viziune strategica.

Ponta a mai spus ca saptamana viitoare va fi organizata o sedinta speciala pe aceasta tema. “Va rog pe toti atentie maxima pe finalizarea, implementarea programelor din 2007-2013 si, de asemenea, pe intocmirea Acordului de parteneriat. De altfel, saptamana viitoare vreau cu toti ministrii care aveti atributii in domeniul gestionarii fondurilor europene sa facem o sedinta speciala pentru 2014-2020”, a spus Ponta in cadrul sedintei de Guvern de miercuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.