VIDEO. Donald Trump, apel la unitate de Ziua Recunoștinței: „Pentru a reuși trebuie să înrolăm efortul întregii noastre națiuni”

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a transmis un mesaj de Ziua Recunoștinței prin care a făcut un apel la unitate, solidaritate și efort comun.

Într-un mesaj video difuzat miercuri în rețelele sociale, președintele ales al SUA s-a aderat tuturor conaționalilor săi: „Mă rog ca în această Zi a Recunoștinței să începem să vindecăm dezbinările dintre noi și să mergem înainte ca o țară unită, întăriți de un proiect comun și a unei voințe într-adevăr comune.”

„Tocmai am încheiat o lungă și dureroasă campanie electorală. Emoțiile sunt proaspete și tensiunile nu se vindecă pur și simplu peste noapte. Din păcate, asta nu merge repede, dar acum avem în față ocazia să facem împreună istorie, să aducem o schimbare reală la Washington, siguranță reală în orașele noastre și prosperitate reală în comunitățile noastre, inclusiv în interiorul orașelor (n. red. — zonele sărace, spre deosebire de suburbiile mai bogate). Este atât de important pentru mine și atât de important pentru țara noastră. Dar, pentru a reuși, trebuie să înrolăm efortul întregii noastre națiuni”, a declarat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.