VIDEO | Momente de agitație la un miting al lui Donald Trump: Candidatul republican a fost scos de pe scenă de Secret Service

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, a fost scos de pe scenă de agenţi de securitate în mijlocul unui discurs la un miting din Reno, Nevada, după o aşa-zisă ameninţare venită din mulţime, transmite ABC News, potrivit Adevărul.

Incidentul a început când Trump a observat ceea ce el a considerat un ”agitator”, spunând că a fost cineva “din campania lui Hillary Clinton”.

Câteva secunde mai târziu, oamenii de lângă scenă au început să arate spre cineva din mulţime, din faţa scenei. Doi agenţi de securitate l-au apucat pe Trump de umeri şi l-au condus în culise.                                 

Ameninţarea a fost neclară, dar ofiţerii de poliţie au sărit peste un bărbat alb, în partea din faţă a mulţimii şi l-au ţinut cu faţa în jos, pe podea, în timp ce l-au percheziţionat. Câteva clipe mai târziu, omul a fost escortat de către poliţie cu mâinile la spate.

Ulterior, Donald Trump a revenit pe scenă pentru a-și finaliza discursul.

Într-o declaraţie ulterioară, Serviciul Secret al SUA a precizat că incidentul la un eveniment a început când cineva a strigat “armă”, dar a fost găsită nici o armă la faţa locului.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.