Connect with us

U.E.

Viktor Orban intenționează să viziteze Georgia și să se întâlnească cu premierul țării, conferind astfel legitimitate unui guvern care se confruntă cu acuzații de fraudare a alegerilor parlamentare

Published

on

© European Union 2023

Premierul ungar Viktor Orban va vizita luni Georgia și se va întâlni cu prim-ministrul țării, conferind astfel legitimitate unui guvern care se confruntă cu acuzații de fraudare a voturilor în urma alegerilor parlamentare de sâmbătă, conform Politico Europe.

Duminică, Bruxelles-ul a atras atenția cu privire la nereguli grave în cadrul scrutinului, în cadrul căruia partidul de guvernământ Visul Georgian a criticat așa-numita influență occidentală și a amenințat cu interzicerea partidelor din opoziție.

Cu câteva ore înainte, Tbilisi anunțase că premierul ungar va începe luni o vizită de două zile în Georgia.

Într-o declarație publicată duminică seara, Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politică de securitate, Josep Borrell, a declarat că alegerile din Georgia, desfășurate în weekend, au fost definite de ”un mediu inegal, o campanie divizată într-o atmosferă polarizată și preocupări semnificative cu privire la impactul recentelor modificări legislative asupra acestui proces electoral”, în plus față de acuzațiile de intimidare și nereguli procedurale.

Citiți și: Alegeri parlamentare în Georgia. Parlamentul European, profund îngrijorat cu privire la regresul democratic al țării

Charles Michel intenționează să includă situația din Georgia pe ordinea de zi a reuniunii informale a Consiliului European de la Budapesta: Vom stabili următorii pași în relațiile noastre cu Georgia

Orban a luat-o înainte și l-a felicitat sâmbătă pe prim-ministrul Irakli Kobakhidze și partidul Visul Georgian pentru ”victoria lor copleșitoare”, înainte ca rezultatele alegerilor să fie publicate.

”Oamenii din Georgia știu ce este mai bine pentru țara lor și și-au făcut vocea auzită astăzi!” a scris Orban pe X.

Un înalt oficial maghiar a confirmat pentru Politico duminică târziu că deplasarea va avea loc, iar purtătorul de cuvânt al guvernului maghiar, Zoltan Kovacs, a postat pe X că ”vizita oficială” a fost organizată la cererea Georgiei. Ministrul de externe al Ungariei, PEter SzijjártO, ministrul economiei, Márton Nagy, și ministrul de finanțe, Mihaly Varga, îl vor însoți pe Orban.

Vizita va evidenția din nou diferențele puternice în materie de politică externă dintre Ungaria lui Orban, care deține președinția semestrială a Consiliului UE, și alte țări din cadrul blocului european.

Orban a stârnit indignarea liderilor UE în timpul verii cu o serie de ”vizite de pace” în Ucraina, Rusia și China, în timpul cărora a dat mâna cu președintele rus Vladimir Putin.

Acordându-i-se anonimatul pentru a vorbi deschis, un diplomat de rang înalt al UE a declarat că deplasarea lui Orban în Georgia ar trebui înțeleasă doar ca ”un alt efort individual al lui Orban, care călătorește în calitate de reprezentant național și, din calitatea de președinte al Consiliului, nu vorbește în mod expres în numele Uniunii Europene în fața lumii exterioare”.

Diplomatul a adăugat: ”Dacă Orban ar revendica pălăria europeană pentru el în timpul călătoriei, aceasta ar fi o impostură și un basm de necrezut”.

Kobakhidze a respins afirmațiile partidelor de opoziție, ale organizațiilor de observatori și ale președintelui georgian Salome Zourabichvili potrivit cărora votul nu a fost desfășurat în mod corect.

Zourabichvili a cerut georgienilor să iasă în stradă luni, în aceeași zi cu vizita lui Orban, pentru a protesta.

Teodora Ion este redactor-șef adjunct și specialistă în domeniul relațiilor internaționale. Aria sa de expertiză include procesul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, relațiile comerciale globale și competiția pentru supremație dintre marile puteri ale lumii. Teodora este corespondent în cadrul summit-urilor Consiliului European și al celorlalte reuniuni decizionale de la nivelul UE.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

COMISIA EUROPEANA

Vicepreședintele executiv desemnat pentru prosperitate se angajează să consolideze piața unică a UE și să înființeze un fond european pentru competitivitate

Published

on

© European Union 2024 - Source : EP

Patru comisii parlamentare l-au audiat marți, 12 noiembrie, pe Stéphane Séjourné, vicepreședintele executiv desemnat al Franței pentru prosperitate și strategie industrială,  potrivit unui comunicat.

În declarația sa introductivă, Séjourné a anunțat un pact viitor privind industria curată pentru a pune bazele „unei politici industriale adaptate vremurilor noastre”, subliniind că UE va trebui să decarbonizeze și să reindustrializeze simultan. El a pledat pentru concentrarea asupra sectoarelor strategice cu cel mai mare potențial și impact socioeconomic, promovarea scăderii prețurilor la energie și dezvoltarea unor piețe prospere pentru produse precum vehiculele electrice și pompele de căldură.

De asemenea, Séjourné a promis să reducă birocrația pentru întreprinderi și să introducă un pașaport pentru IMM-uri, pentru a evita ca firmele să fie nevoite să își dovedească în permanență statutul juridic. El a subliniat că sunt necesare investiții uriașe pentru a împiedica cele mai inovatoare întreprinderi să părăsească UE. Pentru a câștiga bătălia globală a investițiilor, vicepreședintele desemnat intenționează să înființeze un fond european pentru competitivitate și să utilizeze InvestEU pentru a crește finanțarea publică și pentru a crea sinergii între investițiile publice și private.

Séjourné și-a exprimat angajamentul de a consolida piața unică a UE, subliniind că: „În momentul de față avem 27 de piețe”. Mai mult, vicepreședintele desemnat a promis că, în viitor, achizițiile publice ale UE  vor lua în considerare criterii precum calitatea, durabilitatea și reziliența.

Sprijin pentru industria siderurgică, auto și aeronautică

Deputații europeni l-au întrebat pe vicepreședintele executiv desemnat cu privire la planurile sale de sprijinire a industriei siderurgice europene și au întrebat dacă Comisia va respecta obiectivele convenite privind decarbonizarea în sectorul automobilelor. Séjourné a răspuns că industria siderurgică ar putea primi sprijin suplimentar din partea Băncii Europene de Investiții. Acesta a subliniat că industria automobilelor are nevoie de previzibilitate și s-a angajat să acționeze pe partea cererii pentru a ajuta producătorii de automobile să își îndeplinească obiectivele.

De asemenea, eurodeputații l-au întrebat despre un posibil sprijin pentru industria aeronautică. Séjourné a răspuns că acest sector va fi inclus în „Acordul Industrial Curat” (Clean Industrial Deal).

Mai mulți deputați europeni l-au întrebat cum se poate acoperi deficitul anual de investiții de 800 de miliarde de euro menționat în raportul Draghi. Séjourné a menționat crearea unei uniuni a economiilor și investițiilor și a unor noi produse de economisire pentru a stimula economiile gospodăriilor. Pentru a îmbunătăți accesul IMM-urilor la finanțare, acesta s-a angajat să caute fonduri de pe piețele de capital în loc să se bazeze predominant pe bănci.

Alți deputați europeni l-au întrebat despre protejarea companiilor UE de concurența neloială și a consumatorilor UE de produsele sub standarde fabricate în țări terțe. În răspunsul său, Séjourné a subliniat necesitatea de a finaliza reforma vamală pentru a asigura controale mai bune la frontierele UE.

Etapele următoare

Pe baza recomandărilor comisiilor, Conferința președinților (președintele PE, Roberta Metsola, și președinții grupurilor politice) urmează să efectueze evaluarea finală și să declare audierile încheiate la 21 noiembrie. După ce Conferința președinților va declara închise toate audierile, vor fi publicate scrisorile de evaluare.

Alegerea de către deputații europeni a colegiului complet de comisari (cu o majoritate a voturilor exprimate, prin apel nominal) este în prezent programată să aibă loc în timpul sesiunii plenare din 25-28 noiembrie de la Strasbourg.

Continue Reading

COMISIA EUROPEANA

Roxana Mînzatu anunță că va merge în fiecare stat UE pentru un dialog care să stea la baza planului de acțiune pentru pilonul european al drepturilor sociale

Published

on

© European Union, 2024 Source: EP

Corespondență din Bruxelles

Vicepreședinta executivă desemnată a Comisiei Europene pentru oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză, Roxana Mînzatu, și-a anunțat marți intenția de a merge în fiecare stat membru al Uniunii Europene pentru un dialog cu toate părțile implicate care să genereze ” un plan de acţiune pentru pilonul european al drepturilor sociale”.

Mînzatu a fost audiată marți în Parlamentul European ca parte a procedurii de confirmare a portofoliului său de comisar, ea înfățișându-se în cadrul unei reuniuni comune a două comisii de specialitate, Comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale (EMPL) şi Comisia pentru cultură şi educaţie (CULT), cu Alte două comisii – Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen (FEMM) şi Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) – având statutul de invitate.

În cadrul unor declarații de presă după audiere, Mînzatu a fost întrebată de CaleaEuropeană.ro cum va gestiona dialogul cu statele membre în privința dimensiunii politicilor sociale, care sunt în competența statelor UE și nu a Uniunii.

Noi avem Pilonul European al Drepturilor Sociale. Este o biblie a drepturilor sociale ale lucrătorilor pe întreg teritoriul Uniunii. Trebuie să vin cu un nou plan de acțiune la anul ca vicepreședinte și comisar. Am spus că nu voi face acest lucru din birou, ci vreau să merg în fiecare stat membru să discut cu partenerii sociali, cu guvernele, cu parlamentele, cu tinerii și cu societatea civilă şi, ca urmare a dialogului cu ei, să vedem, de exemplu, ce facem cu algoritmii folosiţi în gestionarea activităţi angajaţilor în anumite companii ş.a.m.d. Deci este vorba de un dialog care va genera un plan de acţiune pentru pilonul european al drepturilor sociale“, a declarat ea.

Europa trebuie să își intensifice “pregătirea, formarea și să-și clădească rezistența” pentru “a-și responsabiliza și proteja cetățenii”, a declarat Roxana Mînzatu, vicepreședinte desemnat al Comisiei Europene pentru oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză, în cadrul audierii de confirmare în Parlamentul European.

Europa este un atlet într-o competiție foarte complexă“, a afirmat ea, în aplauzele sălii, în cadrul unei prezentări de 15 minute în limbile engleză, română și franceză, urmată de întrebări din partea deputaților europeni.

Ea a precizat că mandatul de vicepreședinte executiv al Comisiei Europene pentru oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză va fi axat pe trei piloni, respectiv pregătire, locuri de muncă de calitate și echitate socială.

Totodată, Mînzatu a anunțat va demara un dialog privind politica socială la nivelul UE și va elabora “Foaie de parcurs pentru locuri de muncă de calitate” ca prime măsuri pe care le va lua după preluarea mandatului.

Pentru prima dată de la aderarea la UE, România va avea un comisar european în poziții de conducere la nivelul Comisiei Europene, după ce Ursula von der Leyen a desemnat-o pe Roxana Mînzatu în poziția de vicepreședinte executiv al Comisiei Europene care va fi responsabilă pentru domeniul “oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză”.

Mînzatu este audiată marți în Parlamentul European, în ultima zi a audierilor de confirmare ce au debutat pe 4 noiembrie pentru cei 26 de comisari europeni din următoarea Comisie. Alături de Mînzatu, marți sunt audiați și ceilalți 5 vicepreședinți executivi ai viitoarei Comisii Europene.

Audierea de trei ore a lui Mînzatu a fost urmată de o reuniune a președinților Comisiilor EMPL și CULT cu coordonatorii grupurilor politice din comisiile de resort pentru a evalua performanța și calificarea comisarului desemnat.

Marți au loc ultimele audieri pentru Comisia von der Leyen 2.0 în comisiile de specialitate ale Parlamentului European. După audierea a 20 de comisari desemnați, procedurile se încheie cu audierile de confirmare pentru cei șase vicepreședinți executivi propuși de Ursula von der Leyen în viitorul său mandat: Teresa Ribeira (vicepreședinte executiv al unei tranziții curate, echitabile și competitive), Henna Virkkunen (vicepreședinte executiv pentru suveranitate tehnologică, securitate și democrație), Stéphane Séjourné (vicepreședinte executiv pentru prosperitate și strategie industrială), Kaja Kallas (vicepreședinte executiv, Înalt Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politică de securitate), Roxana Mînzatu (vicepreședinte executiv pentru oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză), Raffaele Fitto (vicepreședinte executiv pentru coeziune și reforme).

Parte a procedurii democratice de instalare a noii Comisii, audierile reprezintă și un teren pentru jocuri și negocieri de culise. Dintre cei 20 de comisari europeni audiați, Hadja Lahbib (Belgia), comisar european pentru gestionarea crizelor, și Jessika Roswall (Suedia), comisar pentru mediu, nu au oferit prestații satisfăcătoare, în vreme ce comisarul european desemnat pentru sănătate propus de Ungaria, Oliver Varhelyi, încă nu a primit evaluarea după audiere și după întrebări suplimentare în scris.

Totodată, coordonatorii grupurilor politice din toate comisiile implicate în audierile vicepreședinților executivi au decis să amâne evaluările pentru aceștia. În cazul în care sunt necesare clarificări suplimentare de competențe, cei șase vicepreședinți executivi pot primi întrebări scrise cu solicitare de răspuns scris sau alte documente.

Conform procedurii, pe baza recomandărilor comisiilor, Conferința președinților (președintele PE, Roberta Metsola, și președinții grupurilor politice) urmează să efectueze evaluarea finală și să declare audierile încheiate la 21 noiembrie. După ce Conferința președinților va declara închise toate audierile, vor fi publicate scrisorile de evaluare. Alegerea de către eurodeputați a colegiului complet de comisari, cu o majoritate a voturilor exprimate, este în prezent programată să aibă loc în timpul sesiunii plenare din 25-28 noiembrie de la Strasbourg.

Continue Reading

COMISIA EUROPEANA

“Europa în acțiune pentru oameni”: Roxana Mînzatu anunță că va demara un dialog la nivelul UE privind politica socială și va elabora o foaie de parcurs pentru locuri de muncă de calitate

Published

on

© European Union, 2024 Source: EP

Corespondență din Bruxelles

Vicepreședinta executivă a Comisiei Europene pentru oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză, Roxana Mînzatu, va demara un dialog privind politica socială la nivelul UE și va elabora “Foaie de parcurs pentru locuri de muncă de calitate” ca prime măsuri pe care le va lua după preluarea mandatului.

Mînzatu a făcut acest anunț în cadrul audierii de confirmare în Parlamentul European la care participă eurodeputaţi din două comisii de specialitate, Comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale (EMPL) şi Comisia pentru cultură şi educaţie (CULT). Alte două comisii – Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen (FEMM) şi Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) – au statutul de invitate la audierea Roxanei Mînzatu.

Ea a declarat că dorește să demareze un dialog privind politica socială la nivelul UE pe tema “Europa în acțiune pentru oameni”, de îndată ce va fi în funcție.

Vicepreședinta executivă desemnată le-a precizat eurodeputaților că va pregăti o “Foaie de parcurs pentru locuri de muncă de calitate”, care va fi o “prioritate pentru primele luni ale mandatului meu”.


Citiți și
Premieră de la aderarea României la UE: Roxana Mînzatu va fi vicepreședinte executiv al Comisiei Europene și va fi responsabilă pentru domeniul “oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză”
Ursula von der Leyen dezvăluie componența Comisiei Europene 2024-2029: Cum arată arhitectura primei Comisii care va avea România în conducerea ei
“Europa este un atlet într-o competiție foarte complexă”, afirmă Roxana Mînzatu, vicepreședinte executiv desemnat al Comisiei Europene, în cadrul audierilor din Parlamentul European
Pregătirea europenilor, locuri de muncă de calitate și echitatea socială – cei trei piloni ai Roxanei Mînzatu ca vicepreședinte al Comisiei Europene

Pentru prima dată de la aderarea la UE, România va avea un comisar european în poziții de conducere la nivelul Comisiei Europene, după ce Ursula von der Leyen a desemnat-o pe Roxana Mînzatu în poziția de vicepreședinte executiv al Comisiei Europene care va fi responsabilă pentru domeniul “oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză”.

Mînzatu este audiată marți în Parlamentul European, în ultima zi a audierilor de confirmare ce au debutat pe 4 noiembrie pentru cei 26 de comisari europeni din următoarea Comisie. Alături de Mînzatu, marți sunt audiați și ceilalți 5 vicepreședinți executivi ai viitoarei Comisii Europene.

Potrivit scrisorii de misiune transmise de Ursula von der Leyen, Roxana Mînzatu va lucra pentru “competitivitatea modelului social european”. Mai mult decât atât, între momentul negocierii portofoliilor și cel al audierilor comisarilor europeni au fost publicate două documente cheie pentru viitorul UE, raportul Draghi privind competitivitatea economiei europene și raportul Niinisto privind pregătirea UE pentru situații de criză, ambele abordând domenii conectate la portofoliul comisarului european din partea României. Totodată, Declarația de la Budapesta a liderilor europeni privind un nou pact al competitivității europene cuprinde 12 puncte, din care al zecelea se referă la valorificarea talentelor europene și investițiile în competențe pentru a promova locuri de muncă de înaltă calitate în întreaga Uniune.

Audierea de trei ore a lui Mînzatu va fi urmată de o reuniune a președinților Comisiilor EMPL și CULT cu coordonatorii grupurilor politice din comisiile de resort pentru a evalua performanța și calificarea comisarului desemnat. Conform procedurii, pe baza recomandărilor comisiilor, Conferința președinților (președintele PE, Roberta Metsola, și președinții grupurilor politice) urmează să efectueze evaluarea finală și să declare audierile încheiate la 21 noiembrie. După ce Conferința președinților va declara închise toate audierile, vor fi publicate scrisorile de evaluare. Alegerea de către eurodeputați a colegiului complet de comisari, cu o majoritate a voturilor exprimate, este în prezent programată să aibă loc în timpul sesiunii plenare din 25-28 noiembrie de la Strasbourg.

Marți au loc ultimele audieri pentru Comisia von der Leyen 2.0 în comisiile de specialitate ale Parlamentului European. După audierea a 20 de comisari desemnați, procedurile se încheie cu audierile de confirmare pentru cei șase vicepreședinți executivi propuși de Ursula von der Leyen în viitorul său mandat: Teresa Ribeira (vicepreședinte executiv al unei tranziții curate, echitabile și competitive), Henna Virkkunen (vicepreședinte executiv pentru suveranitate tehnologică, securitate și democrație), Stéphane Séjourné (vicepreședinte executiv pentru prosperitate și strategie industrială), Kaja Kallas (vicepreședinte executiv, Înalt Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politică de securitate), Roxana Mînzatu (vicepreședinte executiv pentru oameni, competențe și pregătire pentru situații de criză), Raffaele Fitto (vicepreședinte executiv pentru coeziune și reforme).

Parte a procedurii democratice de instalare a noii Comisii, audierile reprezintă și un teren pentru jocuri și negocieri de culise. Dintre cei 20 de comisari europeni audiați, Hadja Lahbib (Belgia), comisar european pentru gestionarea crizelor, și Jessika Roswall (Suedia), comisar pentru mediu, nu au oferit prestații satisfăcătoare, în vreme ce comisarul european desemnat pentru sănătate propus de Ungaria, Oliver Varhelyi, încă nu a primit evaluarea după audiere și după întrebări suplimentare în scris. Totodată, coordonatorii grupurilor politice din Comisiile AFET și REGI au decis să amâne evaluările pentru Kaja Kallas și Raffaele Fitto.

Continue Reading

Facebook

Concrete & Design Solutions

Concrete-Design-Solutions

INCAS - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli”

COMISIA EUROPEANA4 mins ago

Vicepreședintele executiv desemnat pentru prosperitate se angajează să consolideze piața unică a UE și să înființeze un fond european pentru competitivitate

ROMÂNIA22 mins ago

Ministrul Energiei, prezent la Conferința ONU privind schimbările climatice: Am venit cu multe atuuri pentru a discuta proiectele strategice care pot să îmbunătățească securitatea regiunii și să scadă prețurile la energie

SUA40 mins ago

Subsecretarul de stat american pentru controlul armelor și securitate internațională efectuează o vizită de lucru în România

NATO1 hour ago

Macron și Rutte pledează pentru “forța alianței transatlantice”, un “pilon european” al NATO și “prioritatea absolută” a sprijinului pentru Ucraina

INTERNAȚIONAL12 hours ago

Mike Waltz și Marco Rubio, arhitecții politicii externe a lui Trump: Waltz, “expert în amenințările Chinei, Rusiei și Iranului”, a fost numit consilier pentru securitate națională. Rubio ar putea deveni primul latino-american șef al diplomației SUA

COMISIA EUROPEANA12 hours ago

Roxana Mînzatu anunță că va merge în fiecare stat UE pentru un dialog care să stea la baza planului de acțiune pentru pilonul european al drepturilor sociale

INTERNAȚIONAL13 hours ago

Șeful diplomației SUA, vizită de urgență la Bruxelles. Blinken va discuta miercuri cu aliații NATO și cu UE despre sprijinul pentru Ucraina înainte de revenirea lui Trump la putere

ROMÂNIA DIGITALĂ16 hours ago

ICI București și Agenția Națională de Presă lansează proiectul “Aplicație AI – Știrile Agerpres”

COMISIA EUROPEANA17 hours ago

“Europa în acțiune pentru oameni”: Roxana Mînzatu anunță că va demara un dialog la nivelul UE privind politica socială și va elabora o foaie de parcurs pentru locuri de muncă de calitate

COMISIA EUROPEANA17 hours ago

Pregătirea europenilor, locuri de muncă de calitate și echitatea socială – cei trei piloni ai Roxanei Mînzatu ca vicepreședinte al Comisiei Europene

COMISIA EUROPEANA18 hours ago

“Europa este un atlet într-o competiție foarte complexă”, afirmă Roxana Mînzatu, vicepreședinte executiv desemnat al Comisiei Europene, în cadrul audierilor din Parlamentul European

ROMÂNIA2 days ago

Luminița Odobescu evidențiază importanța finalizării cât mai rapide a procesului de aderare a României la Schengen: Discuțiile evoluează. Suntem optimiști

REPUBLICA MOLDOVA2 days ago

Nicolae Ciucă, vizită la Chișinău după ce Maia Sandu a fost reconfirmată în funcția de președintă: Ținta noastră este ca planul de creștere pentru R. Moldova să fie aprobat de PE nu mai târziu de februarie

INTERNAȚIONAL6 days ago

Joe Biden face apel la unitate după victoria lui Trump: “Într-o democrație, voința poporului prevalează întotdeauna. Nu-ţi poţi iubi ţara doar atunci când câştigi”

ROMÂNIA1 week ago

INTERVIU Larisa Mezinu-Bălan, vicepreședinte al CNAS, anunță pentru 2025 noi mecanisme financiare care să extindă lista medicamentelor inovative

ROMÂNIA1 week ago

Iulius Firczak, deputat în cadrul Comisiei pentru buget: Trebuie să învățăm cum să atragem capital privat în cercetarea medicală. Este un joc pe care SUA și China l-au învățat deja

ROMÂNIA1 week ago

Fondurile din PNRR și Politica de Coeziune reprezintă ”ancore solide” pentru ”a construi o Românie și o Europă în care accesul la sănătate este egal pentru toți cetățenii”, subliniază Ramona Chiriac

ROMÂNIA1 week ago

Senatoarea Nicoleta Pauliuc: Una dintre problemele grave cu care se confruntă sistemul sanitar românesc este adoptarea foarte greoaie a unor tratamente aprobate și folosite la nivelul UE

ROMÂNIA1 week ago

Marcel Ciolacu, la Salonul Euronaval din Paris: Prioritatea este dezvoltarea industriei de apărare din România. Modernizarea Armatei înseamnă noi locuri de muncă pentru români

PARLAMENTUL EUROPEAN1 week ago

Vicepreședintele PE Victor Negrescu punctează pilonii strategiei în domeniul industriei farmaceutice: Dezvoltarea inovației, securitatea medicală a Europei și protecția proprietății intelectuale

Advertisement

Trending