Vladimir Putin le cere companiilor ruse să fie pregătite pentru creșterea producției de război

Companiile ruse ar trebui să fie pregătite să înceapă producția de echipamente militare în orice moment, a transmis, miercuri, Vladimir Putin, informează Interfax, potrivit Adevărul.ro.

„Abilitatea economiei noastre de a spori producţia şi serviciile militare la un moment dat este unul dintre cele mai importante aspecte ale securităţii militare“, le-a spus liderul de la Kremlin responsabililor  militari , miercuri, la o întâlnire pe probleme de apărare desfăşurată la Soci.

Foto:valdaiclub.com

Cu o zi mai devreme, şeful statului rus a vorbit despre necesitatea de a prinde din urmă şi de a depăşi Occidentul în tehnologie militară. „Armata şi serviciile noastre navale trebuie să aibă echipamentul cel mai bun, mai bune decât echivalentele străine. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să fim mai buni”, a subliniat Vladimir Putin.

De asemenea, liderul de la Kremlin a ordonat să fie analizate rezultatele exerciţiilor militare de toamnă „Zapad-2017” şi să se elaboreze „măsuri suplimentare pentru sporirea pregătirii pentru mobilizare”.

De la războiul georgian din 2008, care a fost o operaţiune militară dificilă, armata rusă a trecut la o modernizare extinsă. Armata rusă a creat inclusiv un departament pentru securitate cibernetică.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.